Προγράμματα Διαδικτύου

Πρόγραμμα αναγνώρισης τηλεφωνικής κλήσης και ανεπιθύμητων (Windows)

Προϋποθέσεις λειτουργίας 

Για να λειτουργήσει το πρόγραμμα πρέπει να έχετε modem (εσωτερικό ή εξωτερικό) συνδεδεμένο με τον υπολογιστή και την τηλεφωνική γραμμή. Το πρόγραμμα δουλεύει σε σύνδεση σειριακή ή USB, αναγνωρίζοντας αυτόματα την είσοδο. Το modem πρέπει να μπορεί να κάνει αναγνώριση καλούντος σύμφωνα με τα ευρωπαϊκή τυποποίηση τηλεφωνίας.
Αν έχετε παραπάνω από μία γραμμές, απαιτούνται ισάριθμα modem. Στη περίπτωση αυτή καλέστε το πρόγραμμα τόσες φορές όσες και οι γραμμές. Αυτόματα θα ρυθμιστεί και θα δώσει έναν μοναδικό αριθμό για κάθε γραμμή τηλεφώνου ώστε να αναγνωρίζετε την γραμμή που σας δείχνει να κτυπά.
Η βάση πελατών ή προμηθευτών του πακέτου AVassNet8 είναι απαραίτητη αν θέλετε περαιτέρω στοιχεία για τον καλούντα. Ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τον επαγγελματία που θέλει να ξέρει άμεσα τα στοιχεία του πελάτη που τον καλεί.

Πηγή: www.avass.net   Δημιουργός: ‘Αγις Βασιλειάδης
ΔΩΡΕΑΝ ΛΗΨΗ ΑΡΧΕΙΟΥ


RADIOSTATION 2.9 (Windows)

Νέα Έκδοση του Radiostation2.9 To Radio Station application είναι μια εφαρμογή (πρόγραμμα) ακρόασης για ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, η οποία λειτουργεί σαν το ραδιόφωνο του σπιτιού σας (radio tuner), μόνο που είναι πολύ πιο απλό και γρήγορο να ακούσετε τον σταθμό που θέλετε (χωρίς να περιμένετε να φορτώσει ο browser, όπως κάνετε σχεδόν όλοι μέχρι σήμερα), όπου και αν βρίσκεστε αρκεί να έχετε πρόσβαση στο Ιντερνετ.

Πηγή: www.radio-station.gr  Δημιουργός: radio-station
ΔΩΡΕΑΝ ΛΗΨΗ ΑΡΧΕΙΟΥ

 


HERMES LAN MESSENGER (Windows)

Lan Messanger για 2 ή 3 χρήστες. Κάνει ping για να δει αν οι χρήστες είναι online κι αν χρησιμοποιούν εκείνη την στιγμή το πρόγραμμα. Βασισμένο στο WingPager. Beta έκδοση

Πηγή: www.greekcoders.gr  Δημιουργός: NickTheGreek
ΔΩΡΕΑΝ ΛΗΨΗ ΑΡΧΕΙΟΥ

 


DSLCALCULATOR (Windows)

To DSLCALCULATOR είναι ένα πρόγραμμα που μετράει τον απαιτούμενο χρόνο ενός αρχείου να κατέβει/αποσταλεί βάσει της σύνδεσής σας.

Πηγή: www.greekcoders.gr   Δημιουργός: nohponex
ΔΩΡΕΑΝ ΛΗΨΗ ΑΡΧΕΙΟΥ

 


YOUTUBE VIDEOSDOWN v2.0 (Windows)

YouTube VideosDown είναι ένα πρόγραμμα για να κατεβάζεται βίντεο από το YouTube και να τα μετατρέπεται σε άλλο βίντεο format.

YouTube VideosDown χρησιμοποιεί το FFmpeg για την μετατροπή των flv βίντεο, το οποίο διανέμεται με άδεια χρήσης LGPL

Πηγή: www.fotissoftware.com   Δημιουργός: Fotis

ΔΩΡΕΑΝ ΛΗΨΗ ΑΡΧΕΙΟΥ

 


TORRENT MAGNIFIER(Windows)

Μία meta search engine η οποία ψάχνει για torrents σε διάφορους trackers και ταξινομεί τα αποτελέσματα με βάση το seeding.

Πηγή: www.vangos.eu   Δημιουργός: Vangos Pterneas
ΔΩΡΕΑΝ ΛΗΨΗ ΑΡΧΕΙΟΥ

 


RADIOSTATION 2.8 (Windows)

To Radio Station application είναι μια εφαρμογή (πρόγραμμα) ακρόασης για ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, η οποία λειτουργεί σαν το ραδιόφωνο του σπιτιού σας (radio tuner), μόνο που είναι πολύ πιο απλό και γρήγορο να ακούσετε τον σταθμό που θέλετε (χωρίς να περιμένετε να φορτώσει ο browser, όπως κάνετε σχεδόν όλοι μέχρι σήμερα), όπου και αν βρίσκεστε αρκεί να έχετε πρόσβαση στο Ιντερνετ.

Πηγή: www.radio-station.gr  Δημιουργός: radio-station
ΔΩΡΕΑΝ ΛΗΨΗ ΑΡΧΕΙΟΥ

 


F-NETWORK (Windows)

To f-network είναι μια εφαρμογή chat για τον Η/Υ σας τρέξε πρώτα τον server και να δώσετε την IP σας στους φίλους σας για να συνδεθούν σε εσάς τρέχοντας τον F-Network.

Πηγή: www.greekcoders.gr  Δημιουργός: netrino
ΔΩΡΕΑΝ ΛΗΨΗ ΑΡΧΕΙΟΥ

 


NET OPENER (Windows)

Με αυτό το πρόγραμμα μπορείτε να ανοίξετε ταυτόχρονα μέχρι και 20 Web sites με ένα μόνο κλικ! Έτσι , γράψτε τη διεύθυνση του αγαπημένου σας site και στη συνέχεια θα μπορείτε να το επισκεφθείτε με ένα απλό κλικ !

Πηγή: www.greekcoders.gr  Δημιουργός: code.gr
ΔΩΡΕΑΝ ΛΗΨΗ ΑΡΧΕΙΟΥ

 


QUICK IP CONFIGURATOR (Windows)

Αν έχετε laptop και βαριέστε να αλλάζετε συνέχεια τα static settings σας για IP , Subnet , DNS , Gateway από το σπίτι στην δουλειά , στην σχολή , στο δίκτυο ενός φίλου , ξανά στο σπίτι κτλ κτλ… , Ορίστε ένα μικρό tool που έχω γράψει για WinXP για να μην χρειάζεται να θυμάμαι και να γράφω συνέχεια τόσους αριθμούς..
Αυτό που κάνει ουσιαστικά είναι να αποθηκεύει τις ρυθμίσεις (IP κτλ) που έχετε δώσει στο μηχάνημα σε κάποια στιγμή και να τα συσχετίζει με ένα από τα 5 κουμπιά. Από εκεί και εμπρός πατώντας αυτό το κουμπί στο μέλλον οι network ρυθμίσεις πηγαίνουν αυτόματα σε εκείνη την κατάσταση οπου ήσασταν όταν είχατε κάνει το set..
Βέβαια για αυτούς που χρησιμοποιούν DHCP παντού δεν έχει μεγάλη χρησιμότητα (παρ`ότι μπορείς να ρυθμίσεις ένα κουμπί να σε πηγαίνει σε κατάσταση που παίρνεις IP από το DHCP) αλλά για το laptop μου πχ που παίζει μεταξύ internet σπιτιού , AWMN , internet σχολής και δίκτυο στο σπίτι ενός φίλου και τα περισσότερα με Static IP είναι τραγικά χρήσιμο.

Πηγή: www.greekcoders.gr  Δημιουργός: AmmarkoV
ΔΩΡΕΑΝ ΛΗΨΗ ΑΡΧΕΙΟΥ

 


EASYSMS VB6 (Windows)

Αποστολή SMS μέσω internet gateway

Πηγή: www.greekcoders.gr  Δημιουργός: alexandr74
ΔΩΡΕΑΝ ΛΗΨΗ ΑΡΧΕΙΟΥ

 


RAUTOR (Windows)

Το Rautor είναι ένα ανοιχτό λογισμικό που τρέχει σε WIndows ! αλλά είναι γραμμένο σε συνδυασμό Perl και Java. Σκοπός του είναι ο έλεγχος και η προστασία των παιδιών χρηστών του Internet από κακόβουλο περιεχόμενο. Τομείς για τους οποίους δεν γίνεται πολύς λόγος  είναι το λογισμικό ασφάλειας / προστασίας, και το ανοιχτό λογισμικό σε περιβάλλον windows. Είναι όμως γεγονός, και όσο και εάν με ενοχλεί,  πως τα περισσότερα πιτσιρίκια αλλά και εταιρείες χρησιμοποιούν Windows τερματικά. Σε αυτά τα συστήματα λοιπόν λείπει το ανοιχτό λογισμικό προστασίας / ασφάλειας. Γι αυτό και ανέπτυξα το rautor, κατ’ αρχήν σαν έναν proxy enforcer για τη χρήση του internet.

Πηγή: www.ellak.gr  Δημιουργός: ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΔΩΡΕΑΝ ΛΗΨΗ ΑΡΧΕΙΟΥ